arama

Ragnar’in oğlu Bjorn kimdir? Boyu kilosu yaşı gerçek ismi nedir?

Ragnar'in oğlu Bjorn kimdir? Boyu kilosu yaşı gerçek ismi nedir?
  • paylaş
  • paylaş
  • paylaş
  • paylaş
  • paylaş

Gerçek adı Alexander Ludwig olan genç oyuncu başarılı oyunculuğuyla istikrarını sürdürüyor. Bjorn (biyon) fotoğrafları ve kariyeri bilgisi sitededir.

Alexander Richard Ludwig, (d. 7 Mayıs 1992, Vancouver, Kanada) Kanadalı aktör, şarkıcı ve model.

2007 yılına dek başrol deneyimi olmayan oyuncunun ilk başrol deneyimi erişkin fantezi serisi kitabı Karanlık Yükseliyordan uyarlanan Arayıcı ile olmuştur. Bir sonraki başrol deneyimi 2008 yılı yapımlı Sihirli Dağ ile olmuştur. 2012 yılında ilk müzik deneyimi “Liv it up (Teenage Wasteland)” Youtube da yayınlanmıştır.

Filmografi

  • 2000: Air Bud 3 – A Pup (Air Bud: World Pup)
  • 2005: Scary Anne: Jimmy’nin İntikamı
  • 2006: Cinayet Adında Bir Little Thing
  • 2007: Hercules ve Sandlot Kids 3 (Sandlot 3)
  • 2007: Winter Solstice (Karanlık Yükseliyor)
  • 2009: Sihirli Dağ
  • 2012: Açlık Oyunları
  • 2013:Vikings