arama

Josh Brolin kimdir? Kaç yaşında filmleri ve vikipedia bilgileri

Josh Brolin
  • paylaş
  • paylaş
  • paylaş
  • paylaş
  • paylaş
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
Josh Brolin
Josh Brolin (Aralık 2007)
Doğum Josheph Brolin
12 Şubat 1968 (50 yaşında)
Los Angeles, Kaliforniya, ABD
Evlilik(ler) Alice Adair (1988-1992)
Diane Lane (2004-2013)
Kathryn Boyd (e. 2016)

Josh Brolin (d. 12 Şubat 1968) Amerikalı film ve televizyon oyuncusu. Aktör James Brolin’in oğludur.

1988-1992 yılları arasında Alice Adair ile, 2004-2013 yılları arasında ise Diane Lane ile evli kalmıştır. Günümüzde 2016’dan bu yana Kathryn Boyd ile evlidir.

Filmografi

  • The Goonies (1985)
  • Thrashin’ (1986)
  • Flirting with Disaster (1996)
  • Mimic (1997)
  • Nightwatch (1997)
  • The Mod Squad (1999)
  • Best Laid Plans (1999)
  • Picnic (2000) (TV)
  • Hollow Man (2000)
  • Mister Sterling (2003) (TV dizi)
  • Melinda and Melinda (2004)
  • Into the West (2005) (mini dizi)
  • Into the Blue (2005)
  • The Dead Girl (2006)
  • GrindhousePlanet Terror (2007)
  • In the Valley of Elah (2007)
  • No Country for Old Men (2007)
  • American Gangster (2007)
  • Milk (2008)
  • Jonah Hex(2010)
  • Men in Black III (2012)
  • Gangster Squad(2013)
  • Günah Şehri – Uğruna Ölünecek Kadın (2014)