Gamze Topuz Kimdir Vikipedi Eşi Yaşı Boyu Sevgilisi Kimdir

Gamze Topuz Kimdir

Gamze Topuz Kimdir Vikipedi Eşi Yaşı Boyu Sevgilisi Kimdir – Gündeme ayrılık açıklamaları ile gelen gamze topuz kimdir, eşi ümit kantarcılar kimdir, eşi kimdir, yaşı boyu ve sevgilisi kimdir? Sorularının yanıtını vermekteyiz.

Gamze Topuz, 8 Ekim 1983 tarihinde Türkiye ülkesinin İstanbul şehrinde dünyaya gelmiştir. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’dan ayrılarak Adana şehrinde ailesinin yanında tamamlamıştır. Liseyi de Adana şehrinde tamamlayarak Bilgi Üniversitesinde Tv Gazetecilik bölümünü kazanmıştır. Ayrıca at binmeye karşı özel bir ilgisi bulunan Topuz, ailesinin de 20 farklı yarış atı bulunmaktadır.

Filmografisi ise şöyledir,

2013 Güzel Çirkin – Şarkıcı

2011 Mavi Kelebekler – Derya Latic

2010 Türk Malı – Burcu

2010 Gecekondu

2010 Aşk ve Ceza – Derya

2009 Süpür – Serap

2007 Doktorlar – Zeynep Öztürk

2005 Beşinci Boyut – Selma

2004 En İyi Arkadaşım – Banu

Gamze Topuz Ümit Kantarcılar

Gamze Topuz eşi Ümit Kantarcılar ile gündeme gelmiştir. Hülya Avşar’ın dün ki programında Ümit Kantarcılar tarafından Gamze Topuz ile ayrıldıklarını açıklayarak gündeme gelmişlerdir. Birlikteliğini sonlandıran Kantarcılar ve Topuz tarafından henüz tam bir açıklama gelmez iken, canlı yayında konuşulanlar akıllarda kalmıştır.

Gamze Topuz sevgilisi olarak geçtiğimiz senelerde bilinen Ümit Kantarcılar ile son zamanlarda yaşanılan kötü olayları bahane ederek ayrıldıklarını Kantarcılar tarafından açıklandı. Bu açıklamaların ardından Gamze Topuz henüz bu ayrılığa yönelik bir açıklamada bulunmadı.

Gamze Topuz Eşi Yaşı Boyu Sevgilisi

Gamze Topuz eşi Ümit Kantarcılar olarak bilinse de artık eski eşi olarak biliniyor. Gamze Topuz 34 yaşındadır ve boyu net olarak bilinmemektedir. Gamze Topuz’un şuan için bilinen bir sevgilisi bulunmamaktadır.