Gabrielle Union Kimdir? Yaşı Boyu Kilosu Resimleri ve Filmleri – TREND SOKAK
arama

Gabrielle Union Kimdir? Yaşı Boyu Kilosu Resimleri ve Filmleri

  • paylaş
  • paylaş
  • paylaş
  • paylaş
  • paylaş
  • admin

Gabrielle Monique Union (d.i 29 Ekim 1972) Amerikan şarkıcı/aktris ve eski model. Bring it On filminde Kirsten Dunst’un karşısındaki ponpon kız karakteri önemli rollerindendir. Union ayrıca Bad Boys II ‘de Will Smith ve Martin Lawrence ile birlikte oynamış, CBS’in drama dizisi City of Angels (Melekler Şehri) ‘nde doktor rolünde yer almıştır. 2003 yapımı Deliver Us from Eva filminde de LL Cool J ve Meagan Good ile birlikte rol almıştır. Son olarak FlashForward dizisinde rol almıştır.

Filmografi

  • She’s All That (1999)
  • 10 Things I Hate About You (1999)
  • Love & Basketball (2000)
  • Bring It On (2000)
  • The Brothers (2001)
  • Two Can Play That Game (2001)
  • Welcome to Collinwood (2002)
  • Abandon (2002)
  • Deliver Us from Eva (2003)
  • Cradle 2 the Grave (2003)
  • Bad Boys II (2003)
  • Ride or Die (2003)
  • Breakin’ All the Rules (2004)
  • Something The Lord Made (2004)
  • Neo Ned (2005)
  • The Honeymooners (2005)
  • Say Uncle (2005)
  • Running with Scissors (2006)
  • Constellation (2007)
  • Daddy’s Little Girls (2007)
  • The Box (2007)
  • The Perfect Holiday (2007)
  • Meet Dave (2008)
  • Cadillac Records (2008)
  • Body Politic (2009)

Gabrielle Union  Resimleri

editörün seçtikleri EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ